En super enkel och smakrik middag att spetsa kvällen med. Receptet är för två personer och är klart på 20 minuter!
250 gram färsk pasta
400 gram laxfilé
1 pkt Kvibille Ädel
2 dl laktosfri creme fraiche
Färska sockerärtor
Flingsalt
Sätt ugnen på 220 grader. Salta laxen, lägg i form med lite olja och tillred i ca 15 minuter.
Sås:
Riv ädelosten noga eller mosa med gaffel. Häll creme fraichen i en kastrull och tillsätt den rivna ädelosten. Rör om så det inte bränner fast, såsen ska bara koka upp. Klar när den är klumpfri.
Koka den färska pastan i tre minuter (inte en sekund mer). Koka upp nytt vatten och lägg snabbt i sockerärtorna. De ska bara bli varma och lite mjuka.
Klart att servera!.
2 kommentarer:
Detta är oxå testat, enkelt o gott.
Tjingeling
Härligt du gillar mina recept!
Skicka en kommentar