30 december 2010

6 kilometer á 4:48

Det är bara att sätta ner foten och trycka till. Jag har aldrig upplevt att löpningen går så lätt. Jag nådde dagens mål med att springa 6 kilometer med 4:48/kilometers tempo. Det är första gången jag springer så långt i ett för mig, högt tempo. Vad är då målet? Jo att så småningom orka löpa en hel mil med samma tempo som idag. Ser fram emot träningsåret 2011.


                    Testade löparstrumporna som jag fått av sambon Håkan i julklapp!

2 kommentarer:

Lovisa sa...

Ja idag går det att kommentera! Hände ingenting när jag tryckte på "kommenteralänken" tidigare.. Vad duktig du är som springer så långt i ett så högt tempo, jag tycker det är roligast att springa fort så jag brukar inte springa så långt. Fast nu var det bra länge sedan jag sprang ändå hehe... Har du något mål att vara med i något lopp? Du verkar annars vara tävlingsmänniska precis som mig.. Blir sugen på att börja träna igen när jag läser din blogg, önskar jag hade mer tid :)
Gott nytt år kära du! Hoppas du festar loss ordentligt ;) Kramkram

Malin-Charlotta sa...

Kära Lovisa!

Härligt att höra jag inspirerar genom Bloggen. Det är precis det jag vill! Jag kommer springa några lopp nästa år, vet dock inte vilken distans jag ska rikta in mig på. Alltid trott jag INTE är en långdistanslöpare, men jag kanske har fel....ska testa lite.

Det tar tid och träna och du har ju redan massa saker fyllda i ditt liv som gör dig gott, men ett par pass i veckan är bra för kropp och själ :-) Samt att det verkligen är en god investering i att ta hand om kroppen inför framtiden. Träning är en färskvara och ger man den rätt näring i rätt doser är det världens bästa försäkring.

Festar loss ordentligt gör jag inte, träningsnörd som jag är, Haha! Men jag tänker frossa ordentligt i kärlek och ta ett glas champagne som jag får njuta av länge. Haha!

Hoppas eran middag blir som du planerat och önskat dig!

Gott Nytt År till dig med, glad vi hittat varann igen på nu ett helt nytt sätt efter alla år!

KramKram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...