18 februari 2012

Darin & Nobody Knows



Musik är en av livets största andetag, så se till att andas in ny frisk luft så ofta ni bara kan! Vill att ni tar ett par minuter av eran tid då ni verkligen inte får missa den nya låten från Darin som kommer tränga in i varenda lista under våren. För mig är sån här musik ren lysande glädje och jag kan dansa tills jag svimmar. Och Darin, ja, han helt makalös på att producera hits.


12 kommentarer:

Linn sa...

TACK! Den ska vara med på min nästa klass (FortGjort Pulsgång), helt klart! <3!!!

Malin-Charlotta sa...

Vad härligt, Linn <3 Det är en perfekt träningslåt!

klara sa...

Åh jag gillar Darin men jag har nått fel på datorn så jag kan inte se you tube klipp just nu. Jag tvivlar dock inte en sekund på att det är en hit för Darin har en förmåga att spotta ur sig många hits :) Har läst lite om hans träning också ihop med Mike Hollsten (aldrig vila.se). De har gjort en hel del vidobloggar (iaf förra året) och Darin är verkligen charmig :) Svärmorsdröm kanske man kan säga :)

Malin sa...

Detsamma, riktigt kul att ses igår! Du var sprudlande och glad och full med energi. Hoppas galan var ok och att du hann få din skönhetssömn. Själv så däckade vi i soffan helt slut båda två :)

Maggi sa...

Åh jag håller med. MUSIK är underbart! Bästa bästa. Speciellt dom låtarna som tar direkt i hjärtat.

Hur mår du MC?
Är allt bra? Hinner inte läsa så mycket bloggar numera. Har fullt upp på alla plan =)
Du ska få se snart...hihi

HATTEN AV FÖR FINA MC!!!

Malin-Charlotta sa...

Hej min Klara! Det har jag missat, hans samarbete med Mike Hollsten! Får kolla upp det. Tack! Du kommer säkert höra den på radion, hoppas den tagit sig in på Digilistan redan. Annars finne den på spotyfie. Man blir bara så lycklig!

Viktkamp sa...

musik är ett måste i mitt liv!!

Sv: Nej jag tycker inte att viktnedgången som går för fort är hälsosam. Jag har fått inpräntat att en viktnedgång på 0,5 kg i veckan är en sund viktnedgång, varken mer eller mindre. Och då är det ju utslaget på antal veckor man kämpar. Ena veckan 0,7 kg och andra 0,3 kg.

Kramar

Malin-Charlotta sa...

Vad gullig du är, Malin! Hoppas vi ses fler gånger! Galan var ok, vi var bara där en kort stund, båda var trötta o skulle upp tidigt :-)

Malin-Charlotta sa...

Min Maggie, min Maggie, jag vet <3 Önskar dig så mycket Lycka Till!

Hatten av för DIG!

Malin-Charlotta sa...

Hej fina Emma! Då är vi inne på samma bana :-)

Ta hand om dig! Kram!

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Håller med. Riktigt bra låt!

Malin-Charlotta sa...

Hej Karin! Jag blir bara så glad av den!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...