8 januari 2012

Rygg resultat av 50 dagar med TRX

Mitt i all personlig utveckling slänger vi in lite träningskärlek.Glad jag fotade i höstas precis innan jag startade med TRX-träningen, det är alltid lättare att se resultaten på det viset. Första TRX -passet avverkades den 11 November sedan dess har det blivit 1-2 p/v.

Min nuvarande stryketräning (inkl TRX) ligger på 4 p/v, varav 1 pass är ben + bål, det innebär det blir 3 pass kvar till överkroppen (bröst/rygg-samtliga muskler/triceps/biceps/axlar/baksida axlar/bål). Jag vilar 2 dagar mellan mina överkropps pass, även om jag kört bröst ena dagen och rygg ligger och väntar nästa gång. Allt för att kroppen ska hinna med och har den inte gjort det, ja då vilar vi en dag till. Och här ser ni resultatet, man kan se att samtliga övre ryggmuskler har tagit åt sig av träningskärleken. Framför allt har övre och mellersta trapezius vaknat ur sin dvala.


29 OKTOBER 201131 DECEMBER 2011

12 kommentarer:

Annie sa...

Oj vilket snyggt resultat du fått!

Trillingnöten sa...

Wow säger jag bara! Snyggt! Det där TRX verkar göra underverk:) Bra jobbat! Jag gillar snygga ryggar så där. Tycker det är riktigt fint! Jag ska satsa på det i höst tror jag.
Och du! Välkommen till moderna tider med uppdateringar från bloggar! hahaha...helt underbart roligt att läsa vännen :) Du är härlig!

Malin-Charlotta sa...

Jo då, Annie, lite fart har det allt blivit på "ryggisarna". Det är roligt med foton ibland :)

Malin-Charlotta sa...

Trillis, TRX GÖR underverk!

I love it!

Från och med igår står jag på knä och tränar, för att inte belasta benet, men det tar vi i ett annat inlägg. Ingenting är verkligen omöjligt!

ps/ japp, nu har man gått och blivit "blogg-modern" ..hahahaha!

♥Sojkas framtid - Ann-Sofie Sojka sa...

Oj vilka resultat! Super snyggt!! =)
Kram!

Linn sa...

Grymt imponerande bruden! Alltid lika underbar att se/känna resultat.

Toy sa...

Gladiatorsnyggt

Malin-Charlotta sa...

Tack Ann-Sofie, jag verkligen älskar min styrketräning!

Min Linn, tänk att de där resultaten är så viktiga. Att man är så 'förtjust' i dom som någon skrev i en bok.. De gör oss verkligen gott.

Kram till er båda!

Malin-Charlotta sa...

Toy, så vitt jag kan se, bor det en Gladiator i dig med. Vi kanske skulle utmana dom nästa år, när alla skador är läkta :-)

Malin sa...

Snyggt!! Ja TRX är ju grejen. Oj vad jag blir sugen att träna!! Tar det fortfarande lungt med min träning, förkylningen vill inte riktigt ge sig.
Men snart så...!! :)

Hoppas du haft en skön ledighet och helg!

Karin sa...

Oj, grymt där!
Tack för dina uppmuntrande kommentarer=)

Malin-Charlotta sa...

Tack själv Karin !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...