16 januari 2012

Award kärlek - varför får inte alla delta?

Mitt liv har bestämt sig för att skifta i ännu lite mera rosa dessa dagar. I fredags skickade Life is like a box of chocolates -Trillingnöten en award till min blogg och idag fick jag en från Ztorzillen. Två härliga bloggvänner som jag fått förmånen att följa i deras liv.

♥ ♥ ♥ Ett stort kärleks tack till Er ♥ ♥ 

Fem bloggar ska jag nu välja, men innan jag gör det vill jag skänka lite eftertänksamhet. I reglerna står det att det endast är de som har 200 följare får delta och det är här min livsfilosofi kliver in. Det gör att du måste ha ett visst antal läsare för att få en utmärkelse och det är något jag reagerar starkt på. Är övertygad om att det finns små pärlor i bloggvärlden och vem säger att antalet läsare ger ett mått på om bloggen är läsvärd eller inte? Vet inte grunden till varför man just ska ha 200 följare, kanske kan någon tala om det så jag får en inblick i systemet. I min värld borde alla få delta så därför tar jag fram politikern i mig och ger mig själv allmän rösträtt. 

1, Liveitloveit - Annie - för hennes fantastiska matkreativitet och kunskap inom träning samtidigt som hon portionerar ut kloka filosofiska tankar. En kärleksfull blogg att bli stark i. 

2, Life in progress - Trillis tankar om träning och allt det som följer med, inbakat i massor med humor. Den dagen hon släpper sin bok, kommer jag vilja vara först på kvarn. 

3, Ztorzillen - för mig utstrålar den här bloggen fullkomlig ärlighet i många tankar om vikt. Hon är en riktig fighter med ett stort hjärta. Hennes nu pågående inre resa vill jag verkligen inte missa att följa.

4, Drivkraften - Linn Lundborg - vill du har hjälp att få ett bättre liv, besök Linn. Hennes kreativa tankar inlindade i kärlek ger dig det du behöver. 

5, Till alla ni som inte får vara med  - All kärlek och award´s till Er! 
11 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Hej vännen! :) Jag gillar att det ska vara kärlek till alla! det är härligt! En missuppfattning bara (tror jag), det är de som har FÄRRE än 200 som ska få utmärkelsen :) Det kanske är de som måste få lite mer besökare? :) Men då diskriminerar man iof de som har över 200! Det blir aldrig rättvist det här!...Vi säger att alla får vara med, hur som helst!

Trillingnöten sa...

Men oj! Så fick jag den också den där fina utmärkelsen! Kärlek till dig! :) Vad glad jag blir!

Malin-Charlotta sa...

Helt korrekt! Det är jag som haft för bråttom när jag läst hos både dig och Ztorzillen,, gick in och tittade nu! Lite typiskt mig, att hoppa över bokstäver...eller se något annat ;-9

Jaja, nu får vi ju iaf lite jämnställds snack! HAHA!

Annie sa...

Tack fina! :) Visst är det härligt hur vi kan inspirera varandra i våra olikheter :)

Malin-Charlotta sa...

Ja, visst är det, min vän. Tack för att du finns, Annie !!!

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Tycker inte heller att antalet läsare eller följare ska spela någon roll. Bra skrivet, Malin-Charlotta!

Malin-Charlotta sa...

Tack Karin! Nu hade jag förstått det hela fel, det var mindre än 200 läsare som fick vara med. Men oavsett, känns det som regler kring det hela inte är rätt. Alla borde få delta :-)

ZtorZillen sa...

Klart att alla ska ha rätt till en del av kakan!

Mickan sa...

Vad gullig du är! :)

Malin-Charlotta sa...

Så klart Ztorzillen!

Malin-Charlotta sa...

Tack själv, Mickan, för du tittar in hos mig :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...