Idag snodde jag ihop en laxpasta med pesto och soyagrädde i ugn helt på måfå, blev jättegott! Så, kan jag, kan alla lära sig laga mat!
500 gram lax, 300-400 gram glutenfri pasta, broccoli, 3-4 dl soyagrädde, ½ burk grön pesto, lite kräftstjärtar (hade några över), salt & rikligt med citronpeppar. Förkoka pastan, skär laxen i tärningar och lägg i en form, peppra & salta, blanda soyagrädde, pesto & broccoli och häll över. Lägg pastan runt om. In i ugnen tills laxen är klar!
Hoppa in på Annie´s fantastiska blogg!
Njut av nyttiga mattips & kreativitet i både köket och i träningslokalen!
7 kommentarer:
Spännande! Håller med om att det finns mycket inspirerande bloggar! Har ju själv börjat baka muffins! Kanske skulle "våga" testa lite ny mat också! Kan ju liksom inte bli värre än att det är äckligt och att vi aldrig lagar det igen! Allt att vinna med andra ord...
Precis! Allt att vinna! Har hänt några gånger jag fått slänga, men vad gör egentligen det när man tog mod till sig och vågade prova?
Vad kul att du har börjat laga mat och fått inspiration! Är ju så mycket roligare att äta med lite variation och spännande rätter! :)
Man kan ju inte bli en mästerkock om man inte testar lite :D
Visst är det så, Annie! Åh eftersom jag lagar all mat själv så krävs det ju en del kreativitet om man ska bli lycklig vid matbordet ;-)
Nu är den på G!
Måste kolla in den bloggen!
Kanske skulle ta efter och försöka ha två eller en ny maträtt i veckan, det är ju så trist när man fastnar i samma mönster. Tack för tipset! :)
Om man sätter upp en disciplinerat mål i köket, har man mycket lättare att locka fram kreativiteten, för man vill ju gärna nå målet...
Och titta in hos Annie, du kommer inte att ångra dig!
Verkar super gott ju! Kul att du har börjat laga så mycket mat!
Skicka en kommentar