10 december 2011

Du & jag i skolbänkens alla färger

"" Vi ska vara noga med att ta vara på den visdom som finns i varje erfarenhet - stanna där, så att vi inte blir som katten som sätter sig på en het spis. Den kommer aldrig mer sätta sig på en het spis, och det är gott och väl- men den kommer heller aldrig att sätta sig på en kall spis igen ""

Mark Twain Livet är ett livslångt lärande. Ibland lite svajigt, otäckt och tungt, men det är fortfarande ett lärande och sökande. Den som sätter oss i skolbänken är vi själv och vi bör inse att inte alla lektioner är rosa, den bjuder på alla färger. För utav motgång föds framgång. 

Malin-Charlotta 

Fotonot: Balansgång på en park i Paris

6 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Vilket bra inlägg!Jag håller med! Allt kan inte vara rosa, erfarenhet kommer i alla färger. Det är ju därför som regnbågen är så otroligt vacker! Liksom människor som varit med så mycket olika saker och tagit tillvara på dem och nyttjat dem på positivt sätt!

ZtorZillen sa...

Gillar detta inlägg! Skulle också vilja veta mera om det där fotot! Var det tyup en motionspark? Har sett bilder på sådana i Japan..där det finns olika typer av tränings"maskiner"...mycket nyfiken blev jag i alla fall!!

Viktkamp sa...

så himla bra skivet, älskar dina texter!!

Jag går ofta efter ordspråket "ur allt ont kommer något gott" =) Lite samma sak!

Kramar

Malin-Charlotta sa...

Det finurliga människan ofta är omedveten om, är att oavsett vad som händer kan vi efteråt, med lite distans, se tillgången i motgången.

Tack för ni delar med er, tillsammans gör vi världen!

Ztorzillen, det är en hinderbana på flera kilometer med olika stationer belägen ca 20 minuter från Paris centrum. En helt fantastisk upplevelse. Svarar vidare i din blogg :)

Maggi sa...

Finaste MC!
Hur är läget?
Har du ätit några lussebullar än? Jag tryckte i mig 5st i onsdags, sjukt gott. HAHAHA!

Har inte hunnit med så mycket dom senaste dagarna. Skall läsa igenom din blogg nu istället.

KRAM KRAM

Malin-Charlotta sa...

Finaste Maggi! Jag ska baka lussebullar, älskar det! Är godaste bakverket på jorden!

Åh tack, det rör på sig, håller på och bygger ryggmuskler i väntan på tillfrisknade i underbenet. Jättebra för en cyklist. Haha!

KRAM KRAM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...