14 juli 2011

Jag är tillfälligt ur funktion

På mindre än ett ögonblick. Två cykelhjul som krokar och en alldeles för hård asfalt. Hjärnskakning och fraktur på kindbenet med diverse skrapsår som sällskap. 

Lyckligaste är hon som hade en hjälm, den tog smällen och gav henne livet i behåll.

Så är läget just nu, så ni inte undrar var jag tog vägen. Skriver mer om olyckan när hjärnan är lite piggare, just nu är jag tillfälligt ur funktion, men jag kommer igen.

7 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Fy sjutton! Jag är glad att det gick så bra som det gjorde!! Och att cykelhjämen fanns på plats för att skydda dig! Krya på dig och ta det lugnt!

Malin-Charlotta sa...

Åh tack för dina rara ord! Jag har fortfarande inte riktigt fattat, lever i en slags dvala just nu. Ena stunden vill jag gråta och andra stunden skratta.

Tack o lov för cykelhjälmar...

Malin sa...

Åh, Malin! Vilken tur att du är OK trots allt!! Önskar verkligen att du kan vila upp dig, läka och komma igen snart <3 Stor kram till dej!!

Maggi sa...

Åh herre guuuud....Malin...oj! Hoppas du mår bättre nu. Du måste skriva och berätta vad som hänt. Fasen vad orolig man blev då. Inte alls kul att läsa ett sånt inlägg =( Hoppas verkligen att du mår bättre och kyss hjälmen från mig!

Annie sa...

Usch & fy! Vilken tur att du är en smarting som har hjälmen på rätt ställe!
Krya på dig & hoppas du mår bättre snart. Kram

Karin - FitnessochHälsa sa...

Stackars dej vad läskigt! Sååååå skönt och bra att du hade hjälm på dej, men det låter illa nog med hjärnskakning, fraktur och skrapsår.

Vila och ta det lugnt nu! jag är övertygad om att du kommer igen!!! Kram

Malin-Charlotta sa...

Tack för alla era omtänksamma kommentarer. De värmer oerhört mycket. Jag ska publicera ett längre inlägg under helgen.

Känner mig lite piggare idag(läs lördag) psykiskt och det känns gott. Fysiskt är det ganska oförändrat förutom att skrapsåren läker otroligt fort. Tack för dom generna som tydligen gett mig bra läkkött.

KärleksKram till er alla!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...