23 november 2011

Rött, sexigt och högt

Kvinnan i mig har gjort uppror gång på gång eftersom mina fötter mäter storlek 34 och en längtan efter ha få glida runt i en klänning med lite höjd nertill, alltid ha förblitt just bara en längtan. 

Men med en mode medveten kollega (Tack Sussie !!) som vet vart man ska leta , fick jag äntligen mina röda klackar efter ha funnit storlek 34 på Brandos.10.5 centimeter var väl inte riktigt vad jag tänkt mig, då det högsta jag trampat runt i är någonstans mellan 4-5 centimeter. Så är det att ha små fötter, är det inte rosa glittriga blommor på skorna, så är det låga barnvänliga klackar.

Nu återstår bara att lära mig gå i dom (balanserat,snyggt & sexigt ) och när jag väl ha gjort det, kommer jag drabbas av ett obotligt sko-shopaholic


12 kommentarer:

Malin sa...

Snygga!! Själv har jag 38 men vad hjälper det då jag får så ont i fötterna av högklackat, och väljer de bekväma iallafall ;)

Malin-Charlotta sa...

Tack! Jag tänker mig att 'sitta mycket' så funkar det. Du vet, lite sådär snyggt med benen ikors ;-)

ps/ har ALLTID mina streetdance skor med mig på dansgolvet, de är underbara! Så blir en kort stund med lite mer längd ..

klara sa...

Snyggt! Va roligt för dig att du hittat ett par. Du och jag har samma problem fast åt olika håll. Jag har stora fötter, str 44,5. Och det hade jag redan när jag var 14 år gammal. Och du vet att gränsen för damskor går vid 41, ibland 42. Så jag har heller aldrig fått köpa de där kvinnliga klackskorna. Jag har blivit förpassad över till herravdelningen när jag ska köpa skor och det är inte det roligaste kan jag säga. Har varit lessen och skämts mycket för mina "Båtar" till fötter.Av den anledningen köper jag nästan bara gympaskor. Men det finns en special affär som heter Jerns skor i Stockholm och de säljer damskor även i strl 43,44.45 så där har jag handlat skor med klack nån gång. Nackdelen med den affären är att allt är så sanslöst dyrt. JAg är rätt säker på att de också är specialiserade på små storlekar typ 34. Så är du i Stockholm eller nån annanstan där de har Jerns så gå dit och titta :)
Sen har jag köpt några plastklackar i USA för där verkar de ha insett att kvinnor med stora fötter blir fler och fler. Det är ju egentligen rätt diskriminerande att man bestämt att damskor ska vara mellan 36- 41. I Sverige där folk är långa får ju fler långa fötter också. Sko industrin har inte anpassat sig helt enkelt.

Trillingnöten sa...

Wow! 34 är imponerande :) Lite som de som har mycket större fötter än genomsnittet, fast tvärtom. Vad kul att du hittade några som passade. de är riktigt snygga!

LinaTriathlet sa...

Åh vilka skor! Jättefina!!

Malin-Charlotta sa...

Åh vilket tips Klara! Har funderat just på det, att det borde finnas i Sthl. Sen har jag aldrig tänkt på att det varit diskriminerande, bara kontaterat att det inte finns i min storlek och sedan alltid handlat på barn ( o suckat lite). Men det har du rätt i, var är det som säger att storlekar är 'normala' mellan 36-41?

Åh dyrt blir det, iaf för min plånbok. Dessa läckerbitar kosta 1000 det är för mig en förmögenhet. Men så klart värt det för jag älskar dom!

Malin-Charlotta sa...

Tack Trillis & Lina! Ska nu bara lära mig gå 'snyggt' i dom. Tänker mig träna en stund varje kväll. (ska ha dom nästa helg iaf en halvtimme haha) . Stackars grannar under oss när jag ska öva ;-)

Anonym sa...

Hot mama ;)

Malin-Charlotta sa...

Yes!!

Maggi sa...

WAWAWIIIIWAA!!! Jävlars vilka heta fossingar =)

Hur är det med dig M-C?
Jag har fullt upp, hinner inte ens äta middag längre. Skolan har lugnat ner sig och istället kommer då min flytt. Flyttar till min egna lilla lya på 46 kvm med killen.

Om jag inte bloggar på några dagar så är det för att jag inte hunnit få internet i nya lägenheten.

Tack så mycket för alla dina peppande kommentarer, dom värmer mitt hjärta.

Sköt om dig!

Malin-Charlotta sa...

Maggi min fina! Svarar i din blogg!

Anonym sa...

Hej!
Ja, vad är det som säger att damskor måste vara inom intervallet 36-41? Vi börjar bli rätt många som tar större storlekar. Och jag vet att det är många som tar små storlekar också. (kan förresten tipsa om en ny onlinebutik med små damskor i storlekarna 33, 34 och 35; http://www.petiteshoe.se).
För övrigt blev jag, som har stora fötter, oerhört trött på det fattiga utbudet av damskor i stora storlekar att jag bestämde mig för att starta en sida med rekommendationer om onlinebutiker som säljer stora damskor (samt butiker som säljer små o. breda skor o. kläder till långa, korta och storvuxna). Alla som är nyfikna är välkomna till http://www.sizes-for-you.com. Hoppas att sidan kan vara till hjälp!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...