23 oktober 2011

Vad vill ni läsa om?

Har funderat lite kring min blogg senaste tiden om vad Ni kära läsare, egentligen tycker om att läsa?

Är det personlig utveckling, olika träningsformer, prestationer, träningslära, kost, min träning, böcker, musik? Vill ni se mer foton från träning, naturen, privat m.m?

Som ni ser är ämnena många och det senaste halvåret har det varit mycket filosofi och personlig utveckling. Små budskap har ploppat upp här och var i bloggen, som jag mer än gärna velat dela med er. Kanske vill ni jag skriver om stressrelaterat utmattningssyndrom som var min sjukdom i många år? Jag har även haft tanken att ta upp olika typer av missbruk i min blogg då jag studerar mycket om det nu.

Kom med tankar och idéer, ni är alla viktiga för mig!


Fotot är från en av mina fantastiska rabatter på jobbet som nu håller på att övergå från sommar till höst och från höst till vinter med sina magiska färg skiftningar.

8 kommentarer:

Maggi sa...

Malin! Åh vad jag har saknat dig! Jag har haft fullt upp i så många dagar nu, så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vissa ( Jag ) pallar tydligen inte trycket...suck alltså!

Jag tycker du ska fortsätta skriva precis det som faller dig in, tycker att du har en bra blandning och jag uppskattar dig, din blogg och dina fina kommentarer ENORMT!

KRAM!

Malin-Charlotta sa...

Å min Maggi, saknat dig med! Svarar i di blogg :)

Trillingnöten sa...

Jag tycker du har en fantastiskt bra blandning av personliga upplevelser, tankar och motivation! Fortsätt på samma bana, men skriv gärna oftare :) Jag saknar dina inlägg! :)

Malin sa...

Gillar dina inlägg om personlig utveckling skarpt. Så fortsätt med det. Skulle gärna vilja att du delger dig mer av din kunskap om träningslära och kost. Fortsätt skriva om dina prestationer. Foton gillar jag oxå :)
Lite vad jag tycker :)

Malin-Charlotta sa...

Åh, vad fint, Trillis! Att du vill jag skriver oftare :) Ska försöka med det, budskapen kommer i omgångar, ibland många på en gång och ibland lite tunnare...

Tack för fina ord!

Malin-Charlotta sa...

Då ska vi flika in lite träningslära och kost. Verkar som ni alla gillar "blandningen" av alla olika ämnen :)

Tack för du tittade in och tyckte till, Malin. Härligt att höra alla positiva ord!

Klara sa...

Åh jag tycker det är fint med den variation du har, personlig utveckling är intressant men också olika typer av träning om som du sist nämde missbruk. För det finns ju så otroligt många olika missbruk som de flesta av oss på något vis kommit i kontakt med. Åh dina naturbilder älskar jag, men det visste du ju redan :) Skriv från hjärtat, vad som är viktigt för dig för stunden då kan det inte bli annat än intressant. Kram

Malin-Charlotta sa...

Tack finaste Klara! åh så sant, från hjärtat kommer sanningen. Tack för du påminde mig :)

Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...