2 juni 2012

En väldigt stor påse med skor från Brandos

Det här är min nya värld och inser jag kommer att bli ruinerad. Jag har hittat en sida på nätet. Med skor i storlek 34. Vad mer behöver man säga mer än att jag shoppade lite?

3 av 6 par passade och då undrar jag: Visste måste det innebära att man får beställa 3 nya par....?!

16 kommentarer:

ZtorZillen sa...

Hahaha! Underbart!

Trillingnöten sa...

JA!!! Så klart! Fast eftersom man blev lite ledsen, så klart, när tre inte passade, får man också beställa ett extra par som tröst :)

Malin-Charlotta sa...

Haha! Visst är det, Zillis ;)

Malin-Charlotta sa...

Åh vad hrligt att höra! Tar det till verket på studs, Trillis !!

Matilda sa...

Men du är värd varje liten sko du hittar! PUSS

Malin-Charlotta sa...

Puss i pannan tillbaka, Matilda!!

klara sa...

Men så roligt! Klart du ska shoppa. Har man gått i flera år och inte kunnat shoppa för att det inte finns rätt storlek- ja då har man ju lite att ta igen när man väl hittar de där skorna. Jag har själv svårt för att hitta skor eftersom jag har så stora fötter. Samma problem, men tvärtom :) Nu blev jag genast lite nyfiken på att kolla om den webshopen har min storlek :)

Malin-Charlotta sa...

Åh det var det bästa på länge! Tänk vad många år jag har att ta igen Klara! Tycker du ska kolla in sidan, det är inte den billigaste på planeten men heller inte den dyraste. Sedan är de sybersnabba, hade skorna dagen därpå. Men räkna med 3 dagar vilket ändå är super snabbt!

Lycka till! Kram!

Karin - FitnessochHälsa sa...

Ha ha, ja det tycker jag att du får! Härligt att du har hittat en site med skor i din storlek. Passa på! =)

Dietandthecity sa...

Hahaha, så klart!!!

LinaTriathlet sa...

Det tycker jag du gör rätt i! :) Måste kolla in den där sidan!

Vad kul att du ska bli gruppinstruktör! Det är utmanande men riktigt riktigt roligt! Man får så mycket tillbaka av deltagarna. energin går på högvarv efter varje pass! Vad är det du ska leda i?

Ha en fin måndag! Jag börjar mitt nya jobb alldeles snart. Spännande!

kram!

Malin sa...

K

Malin sa...

Grr....gör ett nytt försök...

Såklart du får köpa 3 par skor till!! Kul att du hittat en massa skor i rätt storlek.

Kan man anlita dig som tränare? ;)

Japp ska springa Vårruset ikväll. Ser det dock bara som ett bra träningspass. Laddade igår med ett cykelpass så att jag fick grymt ont i låren idag. Inte bästa uppladdningen.
Har sprungit lite dåligt på sistone så ser kvällens pass som en avstamp inför sommarens löpsäsong som förhoppningsvis innebär mer löpträning.
Kul att stå och heja på ikväll. Det är inte fy skam det heller. Jag är trogen supporter till min sambo och ibland är det minst lika kul som att delta själv.

Malin-Charlotta sa...

Karin! Det tänker jag göra! Och dietand" följer ditt råd ;))

Malin-Charlotta sa...

Hej Lina! Jag svarar i din blogg! Men för er andra nyfikna blir det ett kombinerat styrka/kondition pass som jag själv konstruerar. Med fokus på säker träning. Kan bli core också, då jag har planer att hå en instruktörs utbildning i core i September.

Önskar dig stort lycka till första dagen, Lina! Ska bli spännande att följa dig! Kram!

Malin-Charlotta sa...

Jag tittade efter dig Malin! Stod precis vid mål med choklad och kramar till hands :) Hoppas det gick som du förväntat dig! Hur som, grattis till en finfin prestation!

Visst kan du anlita mig om du vill, jag svarar vidare i din blogg imorgon ( läs tisdag) min hemsida som drar ut på tiden för jag i vissa lägen är sån perfektionist, publiceras i helgen som kommer. Sov gott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...