7 juni 2012

Jag uppmanade honom att följa drömmen

Det här börjar bli en del av min vardag och jag älskar det. Att prata eller hjälpa okända människor.

Jag står vid mjölkavdelningen på Coop när jag hör två män i 30 års åldern prata med en kvinna. De samtalar om jobb när kvinnan säger: Men det passar ju inte dig, du ska ju bli rockstjärna! Japp, svarar han med högt huvud. Den andra killen skrattar livligt och de ser lyckliga ut.

Jag vänder mig mot dom och säger:
Följ din dröm. Gör det, följ din dröm!! De vänder sig om och tittar på mig med stora ögon.Oväntat svarar han lite osvenskt: Ja det ska jag, snart ser du mig på TV.

Jag önskar i hjärtat det blir så, för det finns inget som gör människan så lycklig som när vi gör det vi drömmer om.

2 kommentarer:

duktigaflickan sa...

hihi vad kul, önskar att fler kunde våga göra sådant soim du gjorde.. och vad roligt att responsen tillbaka vad så "osvensk" som du skriver, man kunde ha förväntat sig att de skulle tittat på dig lite konstigt, lett och inte svarat något.. hoppas verkligen du kommer se dendär killen på tv sen :) och fortsätt kommentera till okända människor.. jag ska försöka bli bättre på det, nu gav du mig inspiration till det :)

Malin-Charlotta sa...

Hej!

Det kan kännas lite läskigt i början, de första gångerna. Lite blossande kinder och ett nätt bultande hjärta. Men det ger sig. Och hur det än är, så är det värt det, flera tusen gånger om!

Lycka till!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...